DE HERTENKAMP
Stichting Nieuwolda Museumgemaal De Hoogte Bolschip De Volharding Hertenkamp NIEUWBOUW Hertenkamp Contactgegevens Vaarimpressie Anbi gegevens Links
03-09-2018
Bestuur :  Pascal van Corbach voorzitter Gerrit Smit secretaris penningmeester Jan Köller, Piet Mulder en Margreet Wagemaker zijn algemeen lid.
VOLG ONS OOK OP FACEBOOK
Nieuws van Stichting Nieuwolda  Officiële opening en open dag nieuwe Hertenkamp in Nieuwolda Na jaren van hard werken is het eindelijk zover; de officiële opening van het nieuwe gebouw van het Hertenkamp in Nieuwolda op woensdag 26 september om 11.00 uur! Belangrijke gasten bij de opening zijn de leerlingen van basisschool Letterwies, de bewoners van het woonzorgcentrum ‘t Hamrik en de medewerkers van samenwerkingspartner Zorgboerderij Rienkesheerd. En natuurlijk alle instanties en inwoners die hebben meegeholpen met advies, werk en financiële ondersteuning. Na het officiële deel blijft het Hertenkamp nog tot 16.30 voor alle belangstellenden geopend. Wanneer: woensdag 26 september 11.00 - circa 12.30 uur, officiële opening. Vanaf 12.30 uur Open Dag. Waar: nieuwe publieksingang in het verlengde van Troppelhuizen, achter woonzorgcentrum ’t Hamrik. Gastvrouwen en gastheren Stichting Nieuwolda is op zoek naar vrijwilligers; gastvrouwen en gastheren voor de kinderboerderij op de woensdagmiddag en zondagmiddag. Vind je het leuk om ouders en kinderen te begeleiden op de kinderboerderij en een kopje koffie, thee of ranja te schenken? Neem dan contact met ons op via de website van stichting Nieuwolda (www.museumgemaaldehoogte.nl). en slotte Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen of je aanmelden als vrijwilliger? Kijk dan eens op Facebook bij: Hertenkamp Nieuwolda/museumgemaal Nieuwolda/Ons Veldje. Ook een donatie voor de laatste loodjes van het nieuwe Hertenkamp is erg welkom: NL31ABNA0571854869 ten name van Stichting Nieuwolda Hartelijk dank!
Officiële opening en open dag nieuwe Hertenkamp in Nieuwolda